
Mákvirág Csokoládétábla workshop
Szeretnél saját készítésű csokoládé táblát ajándékozni szeretteidnek? Itt az idő, hogy elkészítsd az általad megálmodott finomságot szakmai segítségünkkel. A workshopon megtanítjuk Neked a temperálás technikáját, amit akár otthon is kipróbálhatsz. Fűszerek és más különleges összetevők garantálják, hogy felejthetetlen élményben legyen részed.
Hogyan zajlik egy workshop? Rövid elméleti ismertető után csokoládét temperálunk, majd különböző ízekben, formákban csokoládékat készítünk.
- Időtartam: 2,5 óra
- Létszám: max 8 fő
Hasznos információk
A díj tartalmazza a szakmai irányítást, minőségi alapanyagok és a műveletekhez szükséges eszközök használatát, kötény használatát, technológiai leírást, és az elkészült termékeket, frissítőt (tea, szörp, tisztított víz)
A helyszín a Mákvirág cukrászműhelye. 4031 Debrecen, Bartók Béla út 17.
Nem. Mivel nem oktatunk, alkalmaink hobbi workshopok, nem szükséges tapasztalat a részvételhez. Persze szerencsés, ha már próbálkoztál otthon, de nem feltétel.
Jelentkezésed akkor érvényes, ha a részvételi szándékodat jelentkezéssel itt megerősítetted, és a részvételi díj rendszerünkön keresztül befizetésre került.
Mivel akár egy süteményes, akár egy csokoládés workshop komoly előkészületekkel jár az oktató részéről, a workshop maximum az időpont előtt 5 nappal mondható le. Ebben az esetben a befizetett díjat egy következő workshop alkalmával figyelembe vesszük. A lemondási feltételeknek megfelelően a workshop időpontja előtt 5 nappal már nem mondható le az alkalom.
Kényelmes, ajánlott hosszú ujjú, de kiálló, lógó kiegészítőktől mentes öltözék. Szükséges egy tiszta váltócipő használata, mivel egy cukrászműhelyben zajlanak a folyamatok. Higiéniai okok miatt hosszú hajad kérjük legyen összefogva! Cukrászkötényt biztosítunk!
Van lehetőség egyéni alkalom fogalására, ennek tematikája megegyezik a meghirdetett workshopokéval, azonban egyénileg, csak Veled foglalkozunk. Ezirányú kérésedet kérlek jelezd az emese@makvirag.hu email címen. Az egyéni workshop ára 49000.- Ft/fő/alkalom, időtartam: 4 óra
A workshop alkalmával mindenki magának készíti el szakmai irányítással az adott csokoládét vagy desszertet. A végén elfogyaszthatóak/elvihetőek a desszertek.
A kóstolóesten egy szakmai bemutató/ismertető és kóstoltatás zajlik, mely során többféle csokoládét vagy desszertet kóstolunk, bor-desszert kóstolók esetén borokkal párosítva.
Kapcsolat
Amennyiben kérdésed merülne fel a Mákvirág Workshopokkal kapcsolatban keress elérhetőségeinken.
Email: cukraszda@makvirag.hu
Mobil: +36 30 753 1760