Mákvirág Tarte workshop
Nevezhetjük pitének, hiszen alapja egy finom omlós tészta. De mitől is lesz különleges? Hiszen ez a kis omlós finomság maga a csoda, egyszerre roppanós és krémes, lehet gyümölcsös, csokoládés, vagy akár „magyaros” is. Workshopunkon elsajátíthatod a helyes tésztakészítés és formázás titkait, illetve a többféle változat készítésekor jól variálható krémekre, rétegekre is adunk neked ötleteket, hogy a végeredménnyel lenyűgözhesd szeretteid, vagy akár csak magadat.
Hasznos információk
A díj tartalmazza a szakmai irányítást, minőségi alapanyagok és a műveletekhez szükséges eszközök használatát, kötény használatát, technológiai leírást, és az elkészült termékeket, frissítőt (tea, szörp, tisztított víz)
A helyszín a Mákvirág cukrászműhelye. 4031 Debrecen, Bartók Béla út 17.
Nem. Mivel nem oktatunk, alkalmaink hobbi workshopok, nem szükséges tapasztalat a részvételhez. Persze szerencsés, ha már próbálkoztál otthon, de nem feltétel.
Jelentkezésed akkor érvényes, ha a részvételi szándékodat jelentkezéssel itt megerősítetted, és a részvételi díj rendszerünkön keresztül befizetésre került.
Mivel akár egy süteményes, akár egy csokoládés workshop komoly előkészületekkel jár az oktató részéről, a workshop maximum az időpont előtt 5 nappal mondható le. Ebben az esetben a befizetett díjat egy következő workshop alkalmával figyelembe vesszük. A lemondási feltételeknek megfelelően a workshop időpontja előtt 5 nappal már nem mondható le az alkalom.
Kényelmes, ajánlott hosszú ujjú, de kiálló, lógó kiegészítőktől mentes öltözék. Szükséges egy tiszta váltócipő használata, mivel egy cukrászműhelyben zajlanak a folyamatok. Higiéniai okok miatt hosszú hajad kérjük legyen összefogva! Cukrászkötényt biztosítunk!
Van lehetőség egyéni alkalom fogalására, ennek tematikája megegyezik a meghirdetett workshopokéval, azonban egyénileg, csak Veled foglalkozunk. Ezirányú kérésedet kérlek jelezd az emese@makvirag.hu email címen. Az egyéni workshop ára 49000.- Ft/fő/alkalom, időtartam: 4 óra
A workshop alkalmával mindenki magának készíti el szakmai irányítással az adott csokoládét vagy desszertet. A végén elfogyaszthatóak/elvihetőek a desszertek.
A kóstolóesten egy szakmai bemutató/ismertető és kóstoltatás zajlik, mely során többféle csokoládét vagy desszertet kóstolunk, bor-desszert kóstolók esetén borokkal párosítva.
Ebben az esetben egy következő ugyanolyan, vagy általad választott tematikájú workshopra érvényes a befizetett összeg. Végső esetben – amennyiben egyáltalán nem tudod megoldani a részvételt a következő alkalommal – a befizetett összeget visszafizetjük részedre.
Kapcsolat
Amennyiben kérdésed merülne fel a Mákvirág Workshopokkal kapcsolatban keress elérhetőségeinken.
Email: cukraszda@makvirag.hu
Mobil: +36 30 753 1760